Monday, April 18, 2011

happy SANGAT !

Seperti yang sedia maklum , lappy ayah tersayanggg buat hal lalu menyebabkan blog Cik Aina terbiar tanpa entry baru .

Entah kenapa tiba tiba lappy dah tak meragam lagi atau dengan maksud lain , Cik Aina dapat onlinekan diri dengan puas . Terasa kepuasan berblog saat ini .

Kerana terlalu gembira , Cik Aina ponteng tengok berita TV3 pukul 8 selama sejam . Percaya tak ? Percaya tak ? Sebenarnya Cik Aina terpaksa jaa tengok berita untuk persediaan temuduga , hihi . Sejam terasa begitu lama . Terseksa .

Tadi . Pagi pagi buta lagi ayah Cik Aina dah bagi surat .


Tak sia sia gak Cik Aina join Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung Malaysia . Alhamdulillah :) Tapi dapat kolej swasta , Cik Aina mana lah ada banyak duit nak sambung study kat kolej swasta kan ? Hmm .

Baru baru neh Cik Aina ada apply untuk Kolej Poly-Tech Mara lepas Cik Daayah suruh apply . Cik Aina pun apply . Dia dah cakap lepas dua minggu baru boleh check tapi Cik Aina yang tak paham bahasa neh check tiap tiap hari . Hihi . Pagi tadi Cik Aina check lagi dan dapat tawaran . Alhamdulillah lagi lagi dan lagi :) Sebenarnya Cik Aina apply jaa sebab takut tak dapat U & bersedia untuk kemungkinan tak pass temuduga . Nervous .

Nak apply Kolej Poly-Tech Mara ? -----------> klik sini  <--------------



Tak lupa jugak surat yang ' paling syok SANGAT ' -.- Tak mungkin Cik Aina lupa peristiwa memalukan dengan abang posmen , ergh !

Persembahkannn . . Jeng jengg jenggggg !


SURAT PLKN -.-













Banyak betul lah nak kena isi . Grr ! Betul betul spoil mood Cik Aina .

Baru lepas tengok drama ' Gemilang ' episod last . Tersentuh tengok bila anak anak murid yang dulunya nakal tapi berjaya jadi orang yang berguna bila dah besar . :)
Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

7 comments:

  1. best gla GEMILANG TDY..!:P

    ReplyDelete
  2. sy pon dpt kolej antrabgsa tekno & profesional tu. hehe. =)

    ReplyDelete
  3. @syazana.not.single hoho . kita sama kita samaaa ! :D tapi Cik Aina tak p kot kolej tuh :)

    ReplyDelete
  4. cek eyna ak p0n dpt gak KATPM to..tp ak x ec p0n b0rg GPMS to..huhu

    ReplyDelete