Monday, April 25, 2011

Eh ? Betul kaa Cik Aina semangat nak p PLKN ?

Haha . Tolong jangan percaya dengan tajuk entry tuh okayy ?

3:17 AM .

♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ I will never say never  . . . ♪ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪

Masih belum dapat melelapkan mata . Idea gila tiba tiba menerjah kotak fikiran Cik Aina ! Kedegilan mata untuk tidur awal menyebabkan idea gila berjaya dilaksanakan dengan jayanya . Sila tengok hasilnyaa & tolong jangan gelak okay ? Sila tekup mulut comel hgpaa sebelum tengok . Hihi

 Tekan untuk pembesaran :)

Tak tahan nak gelak ? Okay . Sila gelak dengan nada yang paling perlahan mampu hgpaa buat . Banner neh langsung tak menunjukkan Cik Aina semangat nak p PLKN tau ! Tujuan utama Cik Aina buat banner neh sebab nak inform orang orang yang tak tau perihal ini .

Bila hgpaa Cik Aina nampak Cik Aina naikkan banner neh dekat dengan header Cik Aina , maksudnyaa Cik Aina sudah meninggalkan dunia blog untuk seketika cuma . Sekian .


Nota kaki : Bila nak p buat medical check up untuk PLKN pun tak tauu ! Dah lah kena buat sendiri -.-
Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

6 comments:

  1. hahha smart la aina,chaiyok3 untuk plkn tau :)

    ReplyDelete
  2. go aina go... adik sy pun...
    panggilan ke 3... xpergi rasenyer... :)

    ReplyDelete
  3. @Syafiq Salim haha ! kalau dpt pggln ke3 best lah . bolehhh tolak nan alasn nk smbung stdy :)

    ReplyDelete