Sunday, January 22, 2012

One step closer ..



Khamis ; 19 Jan 2012

1 new message .
Aina..ney ftn..mira smat ajak p umh dy coz dy tnang sbt0o ney..du s0h blek umh dy ae ney..nk x?

Calling .... Fatin

Cik Aina ; Hang nak p ka rumah dia ?
Fatin ; Aku tak pi kot , mak aku suruh balik rumah .
Cik Aina ; Okay takpa laa . Bye

Keluar jalan-jalan dengan Kama , Cytah dengan Cu . Main bowling segala sampai lewat balik kamsis . Ayah pulak dah sampai kamsis waktu tuh . Erghhhhh --'

Balik rumah golek-golek atas katil sambil re-read message Fatin .

WHATTTTTTT ????!!!

Okay . Aku baru perasan yang nak bertunang nyaa si Miera ! Oemjeee . Teruk betul aku !

Jumaat ; 20 Jan 2012

Sampai rumah Miera petang jumaat tuh dengan Dayah . Kalut tolong dia hias kotak hantaran . Woahhh ! First time aku membusykan diri dengan hal-hal bertunang ni ^^ Excited kot ngeeee ;D

Sabtu ; 21 Jan 2012 

Dayah ; Wei betoi ka Miera nak bertunang hari ni ?

Haha ^^ 

xxxxx

Sekarang , biar gambar berbicara (:



Nampak sangat kan dia happy ? (:




Si Miera berdebar tunggu bakal tunang dia . Aku ? --'


So this is the moment ...




Alhamdulillah (:

" Time stands still
Beauty I know she is
I will be brave
I will not let anything
Take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this
One step closer .... "

TAHNIAH :)

Kami kawan-kawan hang selalu doakan kebahagian hang . Semoga jodoh hang dengan dia kekal sehingga ke akhir hayat okay .


p/s : Kawen muda , so ? Jodoh ajal maut semua di tangan Allah . Takda yang terlalu awal , takda yang terlalu lewat . Semuanya telah diaturkan oleh-Nya . 

Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

3 comments:

  1. tunang muda? moga berkekalan :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete