Monday, December 12, 2011

Result oh result !






Budak-budak PTSB memang dok tunggu sangat hari ni kan ?
12/12/2011 - Result keluar

Macam-macam status kat Facebook pasal exam . Nervous laa . Tak boleh tidur laa . Normal laa tuh kan status cenggitu waktu dok tengah berdebar tunggu result sebab Cik Aina pun lebih kurang jaa . Hihi :p

xxxxx

Aina : Makkk ? :'( Macam mana mak boleh ada ? Mak kan dah takdaa :(
Adik : Mak ada lagi laa .
Aina : Tipu . Ni semua mimpi jaaaa 
Adik : Ni betoi laa , bukan mimpi !
Aina : Tipuuuuuuuu ! :'(

Terjaga . Astaughfirullah . 

Bangun . Eh hari ni kan result keluaq ? Cepat-cepat online nak check result .

3.XX

Sorry di XX-kan kat situ sebab pointer tak cukup power macam hampa -__-
Takda subjek yang kena repeat . Tuh yang paling penting .

Alhamdulillah (:


#‎'Tuh maknanya Allah tahu kau rindukan mak kau , DIA temukan walaupun dalam mimpi' - KAMA
Rindu sangat :'(




Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

2 comments:

  1. congrats bab takde subjek yg kena repeat.. hehe..

    Jom Terjah Entri Baru Kita Plak..
    The reason why you have to at least have A FRIEND

    ReplyDelete