Tuesday, April 12, 2011

Semakan Panggilan Temuduga KPLSPM

Sekarang neh semua pakat dok kecoh jaa kan pasal semakan temuduga KPLSPM neh ? Macam macam berita yang Cik Aina dengar . Semalam Cik Aina dah buka dah laman web tuh , ingat nak check lah kan . Tengok tengok dia cakap tunda ke hari neh .

Cik Aina terjaga awal hari neh . Dengan berbekalkan taik mata dan air liur , Cik Aina terus meng-onlinekan diri . Nampak kan betapa semangatnya Cik Aina ? Cik Aina cari punya cari , tak jumpa ! Tak bolehhh nak check lah . Tengok tengok kawan Cik Aina call cakap kena tunda ke 25 April . Hampa .

Cik Aina pun meneruskan rutin macam  biasa .

*****

Malam .

Cik Aina dok berbalas komen dengan Cik Fariha . Tiba tiba Cik Eka terjah komen kami , dia tanya pasal maktab lah kan . Dia cakap dia dah check ! 

Cik Aina pun cepat cepat tanya link terbabit . Dia pun bagi .

tekan sini -------------->>      Semakan Panggilan Temuduga KPLSPM

Keputusannya .



Klik untuk pembesaran (;

Cik Aina dapat . Horayyyy ! Tapi . . . . ..  Cik Aina pelik GILA ! Rasanya Cik Aina pilih program Bahasa Inggeris  SK tapi dapat SJKC punya ! Apa pun tak paa lah ;)

Nak kena temuduga pulakk ==' Doakan Cik Aina berjaya yaaaa ?

Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

8 comments:

  1. tahniah laa..
    aku xdapat pun..haha

    ReplyDelete
  2. @Nor Syafiqah huhu . thankssss (; ang nak dapat U , tuh tak dapat maktab

    ReplyDelete
  3. tahniah2.. hehe..semoga bjaya utk temu duga nnt

    ReplyDelete
  4. @fiezah91 thankssss (: huhu . ketaq kot nak kena temuduga . -.-

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH! BUAT ELOKELOK MASA INTERVIEW NANTI K :)

    |CIK TIKAH|

    ReplyDelete