Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

Klik ini gambar untuk join (;

Jomjommmm join benda neh ? Kenapaaaa ? Tak tau lah abang BEN ASHAARI neh nak buat apaa , Cik Aina sangat suspenss ! Haha c(: Cepat cepat join tau ? Pukul 5:00 pm , 5 April 2011 dah habis ! Jangan menyesal pulak okayyy ?
Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

35 comments:

  1. Singgah sini :D ...GeGaR Blog 1 Ribu !!!

    ReplyDelete
  2. datang menggegar di sini dari segmen ben ashaari...

    ReplyDelete
  3. gegar dari kumpulan 5 . yeahhhh ! hahaha .

    ReplyDelete
  4. Datang ziarah n folo ahli kumpulan 5!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  5. splashh splashh !~ yeahh ck naik jet ski dr blog abg ben ni *sila jgn pcaya ttg jet ski*, salam perkenalan ! :D mai dtg blog ck pulak ye, dtg naik jet taw, lagi laju :D

    ReplyDelete
  6. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam gegar dr kumpulan 5!!
    jemput singgah ke blog saya!!
    http://alkisahfirdaus.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. menggegarkan sini..
    saya dari kumpulan 5 juga.. \(^_^)/
    jom lawat blog saya..
    http://budingyun.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Terjah dr blog BA.. Nice blog :-) Salam perkenalan...

    Kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam Gegar! Jemputla ke teratak saya..

    i follow u..:)

    ReplyDelete
  11. Group 5 eh ? sep ! btw , happy blogging !

    ReplyDelete
  12. hi.. wen dtg dari kumpulan 5. sedang berusaha nak follow semua ahli grup tu. JOm ramai2 kasi gegar...

    ReplyDelete
  13. @ckozarith . salam perkenalan gak ;) huhu ! Cik Aina nak naik roket lahhh , hihi

    ReplyDelete
  14. @Farah Shamsudin thanks darl ;) Cik Aina dah follow awk balikkk

    ReplyDelete
  15. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. misi menggegar dan follow blog ini :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-1.html

    ReplyDelete
  17. @Shaherah hye . wsalam , bolehbolehhhh ! sila lahh ;) Cik Aina dah singgah blog awk

    ReplyDelete
  18. @Puteri Kasih thankssss (; CIK aina dah follow awk

    ReplyDelete
  19. misi gegar dr blogger kump 5 smbil follow...

    ReplyDelete
  20. salam ziarah dan salam perkenalan dari saya..
    saya singgah dan follow blog awak ya..
    marilah singgah ke blog saya lalu follow la sekali ek.. hehe..

    ReplyDelete