Tuesday, April 5, 2011

Cik Aina berhenti ber-blogging & ber-Facebooking ??

Meh sini semua rapat - rapat , Cik Aina nak cakap benda yang bakal memeranjatkan sesetengah pihak . Cik Aina nak berhenti ber-blogging & ber-Facebooking ? Yaaaaaa ! Ini bukan main - main okay ? Kali neh Cik Aina betul - betul serius .

Tapi . . . . . . . . .

Cik Aina hanya berhenti ber-blogging & ber-Facebooking seketika sahaja . Hihi ** gelak sehabis comel **

Sebelum ada orang nak tanya macam - macam , Cik Aina nak bagitau siap siap jawapan kepada segala persoalan yang mula nak bersarang dalam otak comel sekalian .

1. Kenapa nak berhenti seketikaa jaa ? Kenapa tak berhenti selamanyaa ?
= Ber-blogging & ber-Facebooking dah sebahagian daripada rutin hidup Cik Aina .

2 . Kenapa nak berhenti seketika ?
= Cik Aina rasa kebelakangan neh Cik Aina dah ketagih sangat dengan blog & Facebook sampai mengabaikan banyak benda . ** rasa bersalah terselit **
= Nak merehatkan badan yang sakit .
= Sebab meluat dengan seseorang , hihi . ** kena tipu ! **

3. Apa yang Cik Aina nak buat kalau tak ber-blogging & ber-Facebooking ?
= Menghabiskan kredit yang dah parah walaupun baru awal bulan .
= Bergolek - golek atas katil yang empuk sambil dengar lagu .
= Makan sampai montel .
= Belajar masak masakan baru . ;)
= Tengok TV sampai muak terutama semua siri CSI baru .

4. Bila Cik Aina nak ber-blogging & ber-Facebooking balik ?
= Bila lebam kat kaki dah hilang sepenuhnya .
= Bila badan dah tak sakit lagi .
= Bila Cik Aina dah muak buat semua benda kat no 3 tuh .

Pesanan untuk semua : Teruskan follow mollow blog Cik Aina okayy ? ;) Jangan risau ! Bila Cik Aina dah online balik , Cik Aina gerenti akan follow balik ! Tolong klik banner HeartBeat tanpa segan silu okay ? ;)

Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

6 comments:

  1. nanti boleh lah ajar masak ea, hehe =)

    ReplyDelete
  2. jgn berhenti lagi.. aniss baru follow cik aina =)

    ReplyDelete
  3. @aNiss :):) huhu , Cik Aina berhenti sementara lah darl ;) thanks follow okayy ? Cik Aina dah follow balik

    ReplyDelete