Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


Soalan pertama . Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog ? Cik Aina start buat blog sejak tengok kawan kawan Cik Aina ada blog sendiri . Cik Aina rajin usha blog kawan kawan sampai lah terdetik di hati neh nak join gak dalam dunia blog :)

Soalan kedua . Siapakah sumber inspirasi anda ? Ramai sangat lah sumber inspirasi Cik Aina . Meh cuba nak senaraikan satu satu , heee :D

Inspirasi pertama . Yuyu Zulaikha .
Cik Aina sukaa tengok entry entry kak Yuyu sebab memang sentiasa chill jaa . Kadang kadang buat Cik Aina gelak sorang sorang macam orang sewel saja lagaknyaa . Cik Aina suka sangat dengan doddles kak Yuyu yang kiut miut tuh . Inspirasi kedua . Ben Ashaari . Entry abg Ben semua simple saja tapi tak tau kenapa hati Cik Aina selalu tertarik nak baca entry abg Ben . Sebenarnya Cik Aina kagum dengan sikap abg Ben yang pandai handle dugaan bertubi tubi :)

Inspirasi ketiga . Nor Syafiqah [ sifu Cik Aina neh ] Cik Pikah lah yang banyak buat Cik Aina kenal dengan dunia blog sebenarnya . Dari budak hingusan yang tak tau nak buat apa , Cik Pikah sanggup ajar Cik Aina macam macam sampai 'celik blog' . Hihi :D
Inspirasi keempat . Anis Syafira . Blogger tercantik pernah Cik Aina tau setakat neh . Dia neh pun sama dengan abg Ben . Macam macam dugaan yang dia hadapi , tapi dia sentiasa tabah hadapi semuanya . Tuh saja kot ? Hihi . Selalu kalau Cik Aina online , mesti Cik Aina akan usha blog dpaa berempat neh :)

Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

21 comments:

  1. singgah dari segmen Abg Ben...
    selamat berblogging !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  3. huuuuuuuuuuuu saye pon join jgkkkkkkkkkkkk
    saye no 19 last!http://www.benashaari.com/2011/04/awok-cari-blog-baru-ke-2.html

    ReplyDelete
  4. hai..hai...singgah from blog abe ben.!salam kenal2 n slamat berblogging yeah :)
    jum follow !!

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
    Gula-gula benci dengan aku

    ReplyDelete
  6. singgah n follow dari blog BA

    ReplyDelete
  7. PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

    ReplyDelete
  8. singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

    http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

    ReplyDelete
  9. singgah sebentar merehatkan mata kat sini. jap g nak jalan lagi :)

    ReplyDelete
  10. hai..hai...singgah from blog abe ben.!salam kenal2 n slamat berblogging yeah :)
    jum follow !!

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  11. aucakkk!salam singgah dari blog BA!salam kenal yeahh

    ReplyDelete
  12. salam ziarah dr blog abg ketul...

    semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

    ReplyDelete
  13. menerjah ke sini lak

    salam kenal ye ^^

    dijemput ke bl0g juga

    ReplyDelete
  14. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. dtg dri segmen abg ben..

    salam ukhuwah dari aza...

    :)

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  17. aunipijaksemut.blogspot.com
    pollow

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

    singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  19. salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

    ReplyDelete
  20. Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

    ReplyDelete