Thursday, March 31, 2011

buntu .

Petang semalam .

Tengah rancak bersembang dengan Cik Aida tersayangg , tiba - tiba . . .

02:06 pm .

♪ ♪ ♪ ♫ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♫ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♫ ♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♪

' 0174042XXX calling . . '

Suspens tetibaa ! Cepat - cepat Cik Aina angkat call tuh ,

Kak XX : Assalamualaikum . .
Cik Aina : Waalaikummusalam .
Kak XX : Nehh adik Aina Nabilah Mansor ke ?
Cik Aina : Yaaa .
Kak XX : Adik neh confirm kaa nak sambung study kat ACMS ?
Cik Aina : Err . .
Kak XX : Hari tuh adik ada mintakk diploma farmasi kan ?
Cik Aina : Haaa , tapi layak kaa ? ** soalan bodoh bila Cik Aina ingat balik **
Kak XX : Daripada result adik nehh , adik layak .
Cik Aina : Hmm . . Tak tau lagi lah , nak kena bincang dulu dengan mak ayah .
Kak XX : Okayy tak paa , Isnin nehh kak telefon balik .
Cik Aina : Okay .
Kak XX : Assalamualaikum .
Cik Aina : Waalaikumusalam .

Dup dap dup dap ! Betul kaa neh ? Cepat - cepat Cik Aina cari balik kertas pasal ACMS yang Cik Aina dapat lepas ambil result tuh .

Patut lah dapat = ='

02:30 pm .

' 0174042XXX calling . . ' Sekali lagi ?

Kak ZZ : Assalamualaikum . ** suara orang lain nehh **
Cik Aina : Waalaikummusalam .
Kak ZZ : Tahniah ! Adik layak nak sambung belajar kat ACMS . Adik confirm ke nak sambung study kat ACMS ? ** suara macam malu - malu , Cik Aina rasa nak tergelak .**
Cik Aina : Tak confirm lagi , nak kena tanya mak ayah dulu .
Kak ZZ : Okayokayy , Isnin nehh akak call lain .
Cik Aina : Okay .
Kak ZZ : Assalamualaikum .
Cik Aina : Waalaikummusalam .

Mak Cik Aina balik rumah . Cik Aina cakap - cakap dengan mak , mak macam tak bagi jaa sebab swasta . Poket kena tebal kan ? Tambah - tambah pulakk adik - adik Cik Aina study kat sekolah asrama . Belanja banyak lah kan ? Hmm . . Cik Aina pun okay jaa lah .

Terima kasih daun keladi , lain kali singgah lagi :')

4 comments:

  1. Nor Syafiqah : Haha ! Tapi swasta lah . Memang senang nak dapat kalau swasta

    ReplyDelete
  2. Anaiha Yusof : Huhu , thanksss a lot :)

    ReplyDelete